Äntligen är köksrenoveringen färdig!

Ja nu har snickarna från Johan Wester Byggservice ABs byggföretag i Ale åkt ifrån oss. Skönt att ha det tyst och lugnt hemma igen. Inte för att jag klagar, det är ju bra att de kunde få ordning på köket, men det är lite jobbigt att inte kunna laga någon ordentlig mat. Att hela tiden behöva äta frysta rätter för att det är en byggarbetsplats i ens kök. Och att han snickare som rusar runt i ens hem hela dagarna så att man inte kan slappna av ens när man kommer hem från jobbet och är trött.

Nu låter jag nog lite bitter, men det är jag inte egentligen. Bara trött för att jag inte har kunnat sova ordentligt och inte heller vila när jag kommit hem. Men det går över nu när de har åkte härifrån så att jag kan slappna av igen.

Just de på Johan Wester Byggservice AB som var här hos oss var väldigt duktiga på det de sysslade med. Och det fanns väldigt många alternativ att välja mellan också för skåpsluckorna och allt där omkring också. Var väldigt skönt att kunna få det fixat faktiskt, köksrenoveringen, för att det var något vi prata om och tänkte länge att vi skulle göra. Men så tog det ett tag att ta tag i det där med att faktiskt ringa till byggföretaget i Ale och be dem komma hit. Just den delen var det jobbigast.