Att städa är inget roligt

Jag har ingen lust att städa nu igen så den här gången tar jag hjälp av en städfirma. De har hjälpt en granne med hemstädning i förra veckan och när jag var hos min granne och drack kaffe och såg hur bra de hade städat bestämde jag mig för att vända mig till dem jag också. Vi bor här i Mariestad och denna städfirma är för alla som bor här med de erbjuder sin hjälp även i städer i närheten. Jag vet inte riktigt vad det kostar för de tar en offert efter att ha sett vilka ytor och hur mycket som ska städas. Ska ringa till dem senare idag och be om en offert och kolla med några grannar också för att se hur mycket de betalar. Jag ska i alla fall pröva det här först och sen får vi se om jag fortsätter med det eller inte.

Men jag tror att jag är intresserad av att fortsätta att få hjälp för jag har alltid tidsbrist och att städa tar tid och det är ingen rolig sysselsättning. Så detta är ett försök och vi får se hur det går. Jag ska i alla fall inte vara den som städar upp hemma hädanefter för jag tänker inte lägga min lediga tid på det. Jag vill hellre träffa vänner, gå på bio och sånt där. Att städa tar bara bort den tiden jag har till andra aktiviteter.

Jag ska uppdaterar er senare på vad jag tycker om denna hemstädning.

Uppdatering Onsdag kl 12:00:

Jag har ringt till städfirman och de kommer hem till mig idag kl 13:00. De skickade över en offert innan och det var vad jag förstod det samma som min granne betalade och det verkade bra med tanke på hur mycket de hade städat hos henne. Hej då.