Få hjälp att installera laddbox

Jag heter Åsa och bor i Jönköping tillsammans med min man och vår dotter. Jag har alltid varit intresserad av miljöfrågor och elbilar har länge varit en dröm. När vi flyttade till vår nuvarande villa fick jag äntligen chansen att köpa en elbil, en Tesla Model S. Jag hade aldrig kört elbil innan och var lite orolig för hur det skulle gå med laddningen men det har inte varit något problem alls. Vi har fått hjälp att installera laddbox så vi kan ladda och det är mycket smidigt. Det tog ett tag att vänja sig vid den tysta motorn men nu älskar jag min bil!

För övrigt så blåser det mycket idag men solen skiner i alla fall så alltid en positiv sak! Bor man i en lägenhet kanske man kan hyra en parkeringsplats med laddmöjligheter men om man bor i villa som jag får man fixa det själv, och jag fann ett företag som hjälpte mig så om det är någon av er som behöver hjälp att installera laddbox i Jönköping med omnejd så kan jag rekommendera detta företag. Jag hade aldrig gjort det själv och skulle inte ens veta hur man gör men det fixade de på nolltid på ett mycket bra sätt! Om drygt 10 år ska alla bensin- och dieseldrivna bilar förbjudas så elbilar kommer stort men jag tycker väl att de är lite väl dyra. Nu köpte vi en dyr bil men det finns billigare förstås men min dröm har varit en Tesla och man ska leva sina drömmar, om man kan vill säga! Här ovanför finns är en länk till företaget som hjälpte oss. Så om du bor i villa och ska skaffa en elbil behöver du självklart hjälp att installera laddbox, det är bara så!

Hoppas ni alla ha det bra,

Kramar Åsa