Trädfällning i Norrtälje

Ja, det är ju inte varje dag som vi här i Norrtälje har så fint väder, i alla fall inte om man ser i backspegeln för den sista månaden. Hur som helst så kommer jag i dag att prata om ett företag som har hjälpt min granne med trädfällning. Det är ett företag som verkligen gör ett bra jobb. Jag har aldrig sett någon annanstans där de tar så stor hand om allting som de gör.

Det började med att grannen bad mig hjälpa honom med trädfällning. Jag har aldrig gjort något liknande så jag var lite tveksam till om det skulle gå bra eller inte. Jag tittade på trädet och det var ju en tjock ek så jag frågade om det var så klokt att vi skulle göra det själva och då sa min granne att jag kanske hade rätt. Han hade inte tänkt på att det skulle kunna vara farligt med trädfällning men så kom han på att det var bättre att vända sig till professionella trädfällare. Det finns en del företag i Norrtälje som sysslar med just trädfällning. Det tog ett tag för grannen att hitta rätt företag, men till slut hittade han ett bra företag som gjorde ett mycket bra jobb. Nu är allt klart och vi kan se fram emot en skön sommar!

Tack vare detta företag så slipper vi oroa oss för farliga fallande träd och dessutom slipper vi alla kostnader som det skulle ha inneburit om trädet hade brakat in i husen omkring eller i bilarna. Hur som helst så kan jag varmt rekommendera det här företaget till alla som behöver den här hjälpen och som befinner sig i Norrtälje med omnejd.

Som sagt så är det fint väder och jag tar nog och åker och badar i havet om en liten stund

/Mikael Andersson